Brak produktów w koszyku.

Jadłospisy

Pakiet wszystkich jadłospisów

Pakiet wszystkich jadłospisów

Czyli zgarnij wszystko! Zachęcam do sprawdzenia podstrony, na której znajdziesz wszystkie informacje. Zawiera pakiet jadłospisów foodprepowych, czyli Foodprep I (10-dniowy jadłospis) i Foodprep II (14-dniowy jadłospis) oraz pakiet jadłospisów jesienno-zimowych (aż 28 dni jadłospisu). Co ważne: posiłki się nie powtarzają! Wszystkie przepisy zawierają listę składników (produkty są ogólnodostępne, więc jadłospis z powodzeniem mogą stosować osoby mieszkające za granicą) oraz dokładny opis przygotowania wraz z przyprawami.Co więcej: każdy ma podaną kaloryczność oraz rozkład makroskładników. Do listy „nie utrudniania sobie życia” dopisujemy również wykorzystanie produktów gotowych i produktów rekreacyjnych. Wszystko po to, żeby dieta nie opierała się na zakazach i restrykcjach!

W jadłospisach znajdziesz zarówno posiłki słodkie, czekoladę, jak i produkty gotowe. Dostajesz także wskazówki, zamienniki oraz rozpiskę przygotowania (checklisty), która krok po kroku poprowadzi Cię przez cały proces. Wszystko po to, żeby były dla Ciebie wsparciem i odciążeniem. Jadłospis po delikatnych modyfikacjach może być stosowany przez osoby chorujące na Hashimoto oraz zmagające się z insulinoopornością.

W pakiecie otrzymasz również dodatkowy e-book, gdzie znajdziesz zarówno inspiracje do korzystania z jadłospisu, jak i ciekawostki merytoryczne od nas obu. Część merytoryczna Moniki, czyli nauka dotycząca produktów i przygotowania – zrozumiesz, dlaczego dany produkt jest w diecie oraz część merytoryczną Pauli, czyli omówienie foodprepa, przechowywanie w lodówce oraz wskazówki i korzyści płynące z odpowiedniego przechowywania żywności.

WAŻNE: e-booki są w formacie PDF. Dostaniesz je od razu po zakupie. Sprawdź proszę poprawność adresu email – to na niego będą przesłane. Z racji tego, że trochę „ważą” upewnij się, że masz dobre połączenie z Internetem przed rozpoczęciem pobierania.

Uwaga!
Pamiętaj, że ta dieta nie jest dobierana indywidualnie, dlatego w przypadku chorób współtowarzyszących, alergii, zwiększonego zapotrzebowania na niektóre składniki, najlepiej skorzystać z konsultacji indywidualnej. Diety zawierają gluten, nabiał, jajka, orzechy i inne alergeny. Nie polecamy go osobom z problemami jelitowymi. Wegedania obfitują w FODMAP, które mogą pogorszyć objawy ze strony układu pokarmowego u osób z zespołem jelita drażliwego czy SIBO.

Jadłospisy jesienno-zimowe

Jadłospisy jesienno-zimowe

14-dniowy jadłospis (4 posiłki dziennie) z listą zakupów, dzięki której kupujesz dokładnie to, czego potrzebujesz. Postawiłyśmy na smak, udział produktów rekreacyjnych (zdrowie psychiczne), niemarnowanie produktów i pieniędzy, szybkość przygotowania oraz zorganizowaną lodówkę. Jadłospisy są odżywcze i odpowiednio zbilansowane, z dobrym stosunkiem kwasów tłuszczowych i składników przeciwzapalnych. Do listy „nie utrudniania sobie życia” dopisujemy również wykorzystanie produktów gotowych i produktów rekreacyjnych. Wszystko po to, żeby dieta nie opierała się na zakazach i restrykcjach! W jadłospisach znajdziesz zarówno posiłki słodkie, czekoladę, jak i produkty gotowe. Dostajesz także wskazówki, zamienniki oraz rozpiskę przygotowania (checklisty), która krok po kroku poprowadzi Cię przez cały proces. Wszystko po to, żeby były dla Ciebie wsparciem i odciążeniem.

Wszystkie przepisy zawierają listę składników (produkty są ogólnodostępne, więc jadłospis z powodzeniem mogą stosować osoby mieszkające za granicą) * oraz dokładny opis przygotowania wraz z przyprawami.* Co więcej: każdy ma podaną kaloryczność oraz rozkład makroskładników. Jadłospis po delikatnych modyfikacjach może być stosowany przez osoby chorujące na Hashimoto oraz zmagające się z insulinoopornością.

Dostępne w trzech wersjach: fleksitariańska (zawiera mięso i ryby), pescowegetariańska (zawiera ryby) i wegetariańska. 

WAŻNE: e-booki są w formacie PDF. Dostaniesz je od razu po zakupie. Sprawdź proszę poprawność adresu email – to na niego będą przesłane. Z racji tego, że trochę „ważą” upewnij się, że masz dobre połączenie z Internetem przed rozpoczęciem pobierania.

Uwaga!
Pamiętaj, że ta dieta nie jest dobierana indywidualnie, dlatego w przypadku chorób współtowarzyszących, alergii, zwiększonego zapotrzebowania na niektóre składniki, najlepiej skorzystać z konsultacji indywidualnej. Diety zawierają gluten, nabiał, jajka, orzechy i inne alergeny. Nie polecamy go osobom z problemami jelitowymi. Wegedania obfitują w FODMAP, które mogą pogorszyć objawy ze strony układu pokarmowego u osób z zespołem jelita drażliwego czy SIBO.

Pakiet jadłospisów jesienno-zimowych

Pakiet jadłospisów jesienno-zimowych

Pakiet jadłospisów jesienno-zimowych, czyli aż 28 dni! Co ważne: posiłki się nie powtarzają! Postawiłyśmy na smak, udział produktów rekreacyjnych (zdrowie psychiczne), niemarnowanie produktów i pieniędzy, szybkość przygotowania oraz zorganizowaną lodówkę. Jadłospisy są odżywcze i odpowiednio zbilansowane, z dobrym stosunkiem kwasów tłuszczowych i składników przeciwzapalnych. Do listy „nie utrudniania sobie życia” dopisujemy również wykorzystanie produktów gotowych i produktów rekreacyjnych. Wszystko po to, żeby dieta nie opierała się na zakazach i restrykcjach! W jadłospisach znajdziesz zarówno posiłki słodkie, czekoladę, jak i produkty gotowe. Dostajesz także wskazówki, zamienniki oraz rozpiskę przygotowania (checklisty), która krok po kroku poprowadzi Cię przez cały proces. Wszystko po to, żeby były dla Ciebie wsparciem i odciążeniem.

Wszystkie przepisy zawierają listę składników (produkty są ogólnodostępne, więc jadłospis z powodzeniem mogą stosować osoby mieszkające za granicą) * oraz dokładny opis przygotowania wraz z przyprawami.* Co więcej: każdy ma podaną kaloryczność oraz rozkład makroskładników. Jadłospis po delikatnych modyfikacjach może być stosowany przez osoby chorujące na Hashimoto oraz zmagające się z insulinoopornością.

Dostępne w trzech wersjach: fleksitariańska (zawiera mięso i ryby), pescowegetariańska (zawiera ryby) i wegetariańska.

WAŻNE: e-booki są w formacie PDF. Dostaniesz je od razu po zakupie. Sprawdź proszę poprawność adresu email – to na niego będą przesłane. Z racji tego, że trochę „ważą” upewnij się, że masz dobre połączenie z Internetem przed rozpoczęciem pobierania.

Uwaga!

Pamiętaj, że ta dieta nie jest dobierana indywidualnie, dlatego w przypadku chorób współtowarzyszących, alergii, zwiększonego zapotrzebowania na niektóre składniki, najlepiej skorzystać z konsultacji indywidualnej. Diety zawierają gluten, nabiał, jajka, orzechy i inne alergeny. Nie polecamy go osobom z problemami jelitowymi. Wegedania obfitują w FODMAP, które mogą pogorszyć objawy ze strony układu pokarmowego u osób z zespołem jelita drażliwego czy SIBO.

Jadłospis Foodprep – edycja II

Jadłospis Foodprep – edycja II

14-dniowy jadłospis (4 posiłki dziennie), przygotowany na fundamentach edycji I (polecamy pakiet!). Gotujesz codziennie lub raz na 3–4 dni, a dzięki naszym udoskonalonym checklistom w kuchni spędzasz mniej czasu. Nauczysz się organizować pracę w kuchni, aby wykonanie dań było jak najbardziej sprawne i szybkie.

Wszystkie przepisy zawierają listę składników (produkty są ogólnodostępne, więc jadłospis z powodzeniem mogą stosować osoby mieszkające za granicą) oraz dokładny opis przygotowania wraz z przyprawami. W jadłospisie znajdziesz również zamienniki oraz foodprepową listę zakupów. Co więcej: każdy ma podaną kaloryczność oraz rozkład makroskładników. Jadłospis po delikatnych modyfikacjach może być stosowany przez osoby chorujące na Hashimoto oraz zmagające się z insulinoopornością.

WAŻNE: e-book z jadłospisem jest w formacie PDF. Dostaniesz go od razu po zakupie. Sprawdź proszę poprawność adresu email – to na niego będzie przesłany. Z racji tego, że trochę „waży” upewnij się, że masz dobre połączenie z Internetem przed rozpoczęciem pobierania.

Uwaga!

Pamiętaj, że ta dieta nie jest dobierana indywidualnie, dlatego w przypadku chorób współtowarzyszących, alergii, zwiększonego zapotrzebowania na niektóre składniki, najlepiej skorzystać z konsultacji indywidualnej. Diety zawierają gluten, nabiał, jajka, orzechy i inne alergeny. Nie polecamy go osobom z problemami jelitowymi. Wegedania obfitują w FODMAP, które mogą pogorszyć objawy ze strony układu pokarmowego u osób z zespołem jelita drażliwego czy SIBO.

Foodprepowy pakiet

Foodprepowy pakiet

Pakiet jadłospisów foodprepowych. Foodprep I to 10-dniowy jadłospis, natomiast Foodprep II to kolejne 14-dni jadłospisu. Co ważne: posiłki się nie powtarzają!

Wszystkie przepisy zawierają listę składników (produkty są ogólnodostępne, więc jadłospis z powodzeniem mogą stosować osoby mieszkające za granicą) oraz dokładny opis przygotowania wraz z przyprawami. W jadłospisie znajdziesz również zamienniki oraz foodprepową listę zakupów. Co więcej: każdy ma podaną kaloryczność oraz rozkład makroskładników. Dzięki naszym udoskonalonym checklistom w kuchni spędzasz mniej czasu. Nauczysz się organizować pracę w kuchni, aby wykonanie dań było jak najbardziej sprawne i szybkie.

Foodprep I zawiera dodatkowy e-book, gdzie znajdziesz zarówno inspiracje do korzystania z jadłospisu, jak i ciekawostki merytoryczne od nas obu. Część merytoryczna Moniki, czyli nauka dotycząca produktów i przygotowania – zrozumiesz, dlaczego dany produkt jest w diecie oraz część merytoryczną Pauli, czyli omówienie foodprepa, przechowywanie w lodówce oraz wskazówki i korzyści płynące z odpowiedniego przechowywania żywności.

Jadłospisy po delikatnych modyfikacjach mogą być stosowane przez osoby chorujące na Hashimoto oraz zmagające się z insulinoopornością.

WAŻNE: e-booki są w formacie PDF. Dostaniesz je od razu po zakupie. Sprawdź proszę poprawność adresu email – to na niego będą przesłane. Z racji tego, że trochę „ważą” upewnij się, że masz dobre połączenie z Internetem przed rozpoczęciem pobierania.

Uwaga!

Pamiętaj, że ta dieta nie jest dobierana indywidualnie, dlatego w przypadku chorób współtowarzyszących, alergii, zwiększonego zapotrzebowania na niektóre składniki, najlepiej skorzystać z konsultacji indywidualnej. Diety zawierają gluten, nabiał, jajka, orzechy i inne alergeny. Nie polecamy go osobom z problemami jelitowymi. Wegedania obfitują w FODMAP, które mogą pogorszyć objawy ze strony układu pokarmowego u osób z zespołem jelita drażliwego czy SIBO.

Jadłospis Foodprep

Jadłospis Foodprep

10-dniowy jadłospis (4 posiłki dziennie), podzielony na dwie foodprepowe części. Większość posiłków jest dwuporcjowa, żeby zaoszczędzić czas spędzony w kuchni. Dodatkowa checklista sprawnie przeprowadzi Cię proces przygotowania foodprepa. Szacowany czas gotowania posiłków na 5 dni to ok. 1,5–2 h. Na przygotowanie dodatków czy porcjowanie poświęcisz ok. 10–15 minut dziennie.

Wszystkie przepisy zawierają listę składników (produkty są ogólnodostępne, więc jadłospis z powodzeniem mogą stosować osoby mieszkające za granicą) oraz dokładny opis przygotowania wraz z przyprawami. W jadłospisie znajdziesz również zamienniki oraz foodprepową listę zakupów. Co więcej: każdy ma podaną kaloryczność oraz rozkład makroskładników. Jadłospis po delikatnych modyfikacjach może być stosowany przez osoby chorujące na Hashimoto oraz zmagające się z insulinoopornością.

Dodatkowo w oddzielnym e-booku (50 stron!) znajdziesz:

  • część merytoryczną Moniki – nauka dotycząca produktów i przygotowania – zrozumiesz, dlaczego dany produkt jest w diecie,
  • część merytoryczną Pauli – omówienie foodprepa, przechowywanie w lodówce, czyli wskazówki i korzyści płynące z odpowiedniego przechowywania żywności.


WAŻNE:
 e-booki są w formacie PDF. Dostaniesz je od razu po zakupie. Sprawdź proszę poprawność adresu email – to na niego będą przesłane. Z racji tego, że trochę „ważą” upewnij się, że masz dobre połączenie z Internetem przed rozpoczęciem pobierania.

Uwaga!
Pamiętaj, że ta dieta nie jest dobierana indywidualnie, dlatego w przypadku chorób współtowarzyszących, alergii, zwiększonego zapotrzebowania na niektóre składniki, najlepiej skorzystać z konsultacji indywidualnej. Diety zawierają gluten, nabiał, jajka, orzechy i inne alergeny. Nie polecamy go osobom z problemami jelitowymi. Wegedania obfitują w FODMAP, które mogą pogorszyć objawy ze strony układu pokarmowego u osób z zespołem jelita drażliwego czy SIBO.